ShutterActive Malay wedding Photography
By: ShutterActive Wedding Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Jan-2006 08:40 Email | Share | | Bookmark
Persandingan :Syahrum + Nadira - Pengkalan Hulu



Tahniah pada pasangan raja sehari kali ini iaitu Shahrum dan Nadira. Perkahwinan style tentera ni memang tak selalu nampak. Memang jauh perjalanan yang dilalui utk sampai ke lokasi ni. Pegi pukul 615AM dari Kuala Selangor dan tiba jam 1130AM. Antara pengalaman paling mencabar nak jadi wedding photographer ni ialah nak mencarik rumah pengantin since kekadang bukan semua tempat kita pernah pegi. Gamba ni sebagai santapan mata special untuk pasangan ni...tunggu album tu siap kay.. .

Untuk gambar2 mennarik, sili click di sini







Wednesday, 4-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
2006 Wedding package..

2006 leather album
PRICE REVISED!!
Due to heavy equipment upgraded the price was revised for this year but it still affordable We can cover event from Perlis to Johore.

To bridegroom to be, here is the 2006 package to suit your budget. No hidden cost at all except for trasportation cost.

1 X special leather cover wedding album consist of
3 X 8R photos retouched hardcopy [fujifilm matte paper finishing]
70-100 X 4R and halve 4R hardcopy [fujifilm matte paper finishing]
1 X CDs for backup/future print
3-4 hours snap
1 photographer
1 week ultra-fast delivery
RM500 only*

*please add the transportation cost for outstation event
*selfcollect finished wedding album prefered. However we are able to send the album to your doorstep for free. But its on your own responsibility.



please email your enquiry to brahym@gmail.com or call/sms my mobile DIGI-6534335 for futher discussion.
Our photogs:
brahym [central zone] - 016-6534335
mknace [southern region] - 013-6042404
nizam [northern region] - 012-4454555

50% booking fee needed.
Please hurry for booking. Is depend on availability.


Monday, 2-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Reception : Nazwin & Nicky - Tg Karang Selangor



Atas permintaan gord zaela from korea, terpaksa ler aku mengupload gambar2 ni dengan sesegera yang mungkin. hhehehe ...Byk sangat gambar sampai tak tau nak pilih mana satu utk diuploadkan. Gambar suma telah complete diedit dan mungkin akan di wash kan secepat mungkin. So thanks pada bro nazli dan kak yana utk kali keduanya...

Untuk gambar2 yang selanjutnya boleh dilihat di sini.



Sunday, 1-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Intro : Nazwin & Nicky - Tg Karang, Selangor



Wedding of the year..01012006..memang senang nak ingat tarikh anniversary nih. So tahniah pada pasangan nazwin dan nicky. Hari ni aku telah menghadapi sakit tengkuk dan berjalan macam robot..kekek..so wait for my next entry tomollow..kekek



Tuesday, 27-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Persandingan : Zacy & Izma - Bukit Beruntung, Rawang

Bunga yang mekar..
seumpama wajah pengantin
yang ceria
View all 6 photos...


Aku dan karwai telah ditugaskan untuk mengambik gambar wedding kali ini oleh rafi [www.magicclickers.com]. Thanks rafi..Setelah settle nikah kat masjid, semua berarak ke rumah pengantin perempuan. Tepat jam 1:30, tetiba langit mula menjadi dark side dan semasa pengantin lelaki sampai, kehujanan telah turun serta merta...memang lebat sengsangat..nasib baik aku dan karwai sempat menyelamatkan diri..hahahah...then pastu rafi pun sampai dgn adik dia [hang nak check aku curik tulang ke idak yer..kih kih kih]...so ada 4 photographers yang cover masa bersanding hari tu...meriaah..memang meriaaahhhh...thanks pada pasangan pengantin atas layanan yang diberikan. Semoga bahagia dunia dan akhirat..

Photog : brahym dan karwai, then rafi dan saqib [adik rafi] pun ada sama.

Untuk gambar lain, sila click di sini.



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net