ShutterActive Malay wedding Photography
By: ShutterActive Wedding Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nikah : Zacy & Izma - Bukit Beruntung, Rawang

Pengantin perempuan
akan disatukan
oleh tok kadi yg mulia ini
View all 6 photos...


Majlis pernikahan ni telah selamat di adakan di Masjid sentosa Bukit Beruntung...Saya dengan terharunya nak mengucapkan ribuan maaf kat pengantin sebab lewat hadir. Bukan apa jalan agak jem sikit..tapi still sempat lg sampai sebelum majlis bermula...pepagi lagi keluar dgn tak brakefast pun..tapi apakan daya...

Job under rafi.fotopages.com/magicclickers

Photog : brahym dan karwai

Lagi gambar boleh dilihat di sini



Sunday, 25-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bersalin baju : Izma - Bukit Beruntung, Rawang



Some pose shot. hehehe..ada 4 baju semuanya dan mak andam diimport dari Taman Dato' Harun PJ. Lupa lak namanya...Job under rafi.fotopages.com...


Yang ni paling aku sker..

Photog : brahym

Lagi gambar boleh dilihat disini.



Saturday, 24-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sneak preview what going on next...



Weekend assignment...Lepas balik meeting pasal pemeriksa kertas SPM then bergegas2 pack barang. Destinasi kali ni kat Bukit Beruntung Rawang laks..jobs under Rafi [rafi.fotopages.com] atau lebih dikenali sebagai magicclickers. Memang mencabar betul task ni sebab mencarik rumah pengantin memalam. Dah ler mata rabun laks..nasib baik peta dan signboard memberi arah yang diperlukan walaupun tersesat2..hahhaha..sesambil memindahturunkan isi2 perut dlm CF ni, sempat ler memindahnaikkan satu gambar untuk santapan sanubari semua...just wait my next entry kay.

Photog : brahym



Tuesday, 13-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Just finished my client DVD cover casing..Limitierte Auflage



Almost took me 2 hours to edit those cover. Pasni akan diprint then dilekatkan DVD casing. Special design ni adalah untuk pelanggan yang hanya memerlukan gambar dlm bentuk digital negative. So kak yana boleh dpt gambaran mcmmana bentuk delivery nanti. 2cds digital negative with special design DVD cover...



Ni dah siap pun...heheheh..ni just illustration jer. kekeke Credit to nizam [http://photographerz.fotopages.com] because provide me da bomb pics here.



yang ni yang dah siap dah...nampak mcm real DVD casing jer. Takde cacat cela langsung..Semua ni buat dengan Abobe PS CS2. Sesapa nak template dia boleh jer tapi file dia sgt besar. 30MB lebih.



Monday, 12-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Outdoor portraiture : Abdul Malik & Seri Arni : Kangar



Outdoor shot ni diambik kat sekitar kawasan rumah pengantin. Lokasi pun tak jauh sgt sebenarnya..kebetulan sekarang ni baru musim padi nak masak [baru keluar buah]..so nampak sawah padi berwarna hijau terbentang luas. Nasib baik pegi awal sikit masa tu, kalau tak dah tentu kena hujan lg parah. Tu pun hujan dah turun dan membasahi bumi. Kesian pengantin sebab kena hujan..hehehe



Kepada pengantin, anda kelihatan seperti pinang dibelah dua dan trimas sebab memberi kerjasama yg power. So kami doakan semoga kekal dunia dan akhirat..INSYAALLAH..

Gambar-gambar persandingan boleh dilihat disini dan gambar majlis nikah pula boleh dilihat disini dan dari FP jejaka. Entry seterusnya ialah gambar penghasilan cover DVD slim casing. So nantikan la yer..kekekekek

Photogs: brahym dan nizam

Lagi gambar ada disini



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net