ShutterActive Malay wedding Photography
By: ShutterActive Wedding Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan : Abdul Malik & Seri Arni : Kangar

 


Entry yang kedua ini mengisarkan berkenaan dengan persandingan kedua mempelai. Mungkin dikala ini mereka sedang tertunggu-tunggu update ini..heheh..Kat sini takleh upload banyak2 sangat dan gambar kat sini bukan keseluruhan gambar yang telah disnap. Entry seterusnya ialah outdoor shooting..saksikannya esok kay...



BrahymPhotography mengucapkan berbanyak2 terima kasih pada kak Yana serta family yang sudi menjemput saya dan nizam ke majlis yang teristemewa ini. Sungguh tak terbalas rasanya jasa dan layanan kalian..semoga boleh berjumpa lagi dimasa-masa akan datang...

Photogs: brahym & Nizam

Lagi gambar ada disini



Saturday, 10-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis pernikahan : Abdul Malik & Seri Arni : Kangar



Ok start dgn majlis pernikahan untuk entry kali ini...Majlis yang cukup bermakna pada setiap pasangan yang berkahwin. Sapa dah kawin tau ler camner debaran dia kalau yang belum kawin tu elok ler cepat2 [ditujukan khas pada nizam dan zud]. Anyway semuanya berjalan lancar. Majlis start pukul 5:15pm dan berakhir sejam lepas tu. Kini bergelarlah En Malik dan Puan Arni sebagai sepasang suami isteri..namun debaran ni takkan berakhir disini sahaja..esok pastinya akan ada debaran yang mendatang..heheheh



Photogs : brahym dan nizam [photographerz.fotopages.com]

Lagi gambar ada disini



Thursday, 8-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sneak peak : Abd Malik dan Seri Arni - Kangar


*Pics courtesy of jejaka aka nizam using my dslr//nampak macam gemuk je aku dlm gambar..hehhe

Majlis pernikahan dan kenduri kahwin berlangsung dirumah pengantin perempuan di Kampung Behor Empiang, Kangar, Perlis. Dengan pasangan mempelainya Abdul Malik bin Che Hussain dengan Seri Arni binti Yahya. Mereka telah selamat diijabkabulkan pada hari Jumaat 9 Dis 2005 selepas solat Asar dirumah pengantin perempuan. Banyak acara berlangsung termasuklah persembahan nasyid dari sebuah nasyid dari Jitra, Kedah. <--suara sebijik macam kumpulan unic yang menang anugerah nasyid IKIM mlm tadi.

Photogs : brahym dan nizam [photographerz.fotopages.com]

SELAMAT PENGANTIN BARU

Hehe..ayat kat atas tu sama macam dlm fp nizam aka photographerz. Jgn marah yer. So kiranya geng canon mengganas ler ni..sori yer zud..anyway thanks sebab sudi membelanja aku makan dan melayan tetamu yang tak diundang ni pada mlm tu.

Pada kak yana..trima kasih bebanyak sebab mengundang saya dan harap bersabar sesangat..nanti kitaorg akan update from time to time. Gambar kat atas tu saja jer nak buat intro. Masa tu time hujan then lupa lak nak turunkan kaki seluar tu..hahahha..

Pengumuman
YM! atau yahoo messager aku tak berfungsi sejak minggu lepas. Takleh sign in. Tak tau kenapa. So sesapa yang mengontek aku boleh ler gunakan google talk [id=brahym]. Google talk boleh diperolehi dari laman web ini secara percuma dengan syarat mesti ada gmail account [sila PM aku untuk mendapatkan invitation percuma]



Sunday, 30-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tempahan untuk penggambaran..

 


Team shutteractive ingin mengucapkan selamat hari raya dan maaf zahir batin. Memandangkan cuti sekolah dah pun tiba dan ramai antara kita yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan dan pertunangan. Shutteractive ingin mengambil peluang ini untuk memberikan perkhidmatan pernggambaran majlis anda..

Jika anda berminat untuk mendapatkan service kami, pastikan anda membuat tempahan awal. Kami juga bersedia untuk mengambil gambar foto keluarga pada hari raya yang akan menjelma ini. Tawaran terhad iaitu cuma RM200 sahaja. Package adalah seperti berikut..

1-2 jam penggambaran
3 pcs 8R printout
50 pcs 4R printout
1 CD digital negative
[harga bergantung pada lokasi..ie. KL = +RM50 kos pengangkutan]

Tawaran juga diberikan kepada package perkahwinan iaitu..

Basic - Actual day/Hari persandingan
50 large size jpg [8R size] and 400++ pcs small jpg [4R size] digital negative (enhanced and PS processed)
1 CDR photo
3+ hours of shooting continuously
1 photographer
RM500/=
OFFER - Free 2 pcs 8R and 100pcs 4R printout

+RM200 - 2 photograpers and full coverage for both outdoor and indoor (without missing event)
+RM300 - Majlis akad nikah*
+RM300 - Malam berinai*
+RM300 - Outdoor potraiture*
+RM100 - every 1 Hour extra shooting
+RM400 - every 1 day shoting [4+ Hr]
+RM20 - 8R Sticky album
+RM10 - 1 8R Printout [8"X10"]
+RM40 - 50pcs 4R printout
+RM5 - Backup CD
*must include with the package.
*not inclusive of transportation charge.


BRAHYMphotog
principle photograper
016-6534335
: brahym@gmail.com : brahymk
http://shutteractive.fotopages.com //CDR AlQuran for sale
"It's a tool that lets your eye become the picture, most important thing is just to get comfortable with the tools you have." DAVID BURNETT




Saturday, 27-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hasani and Hasnah - Part II deux - 2nd attire and outdoor shot

Nampak cam lebih mesra..
dah tak segan silu...kekek
hati2 tu..kang....
View all 33 photos...
Part deux
Ini just another part dari hari persandingan pasangan Hasani dan Hasnah. Susah nak dapat nama pasangan yang seakan-akan sama macam pasangan ni..insyaAllah kasih sayang dan ikatan mereka akan kekal didunia dan akhirat...

OfficialPhotog : brahym.fotopages.com

Majalah khas keluaran shutterActive 8R printing...


Untuk harga service kami, sila click disini

BRAHYMphotog
016-6534335
: brahym@gmail.com : brahymk
http://shutteractive.fotopages.com


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net