ShutterActive Malay wedding Photography
By: ShutterActive Wedding Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hasani dan Hasnah..persandingan part I

Siapa tu? Tu le pengantin
Dah siap pakai baju dah
So nak pakai sampin lak
View all 50 photos...

Ni baru part I
Tibalah masa untuk hari yang ditunggu-tunggu iaitu hari persandingan mereka..nampak kecerian pada wajah masing2. Majlis yang simple but memberi makna yang besar dalam hidup mereka. Semoga rumah tangga mereka sentiasa bahagia hendaknya...amin

OfficialPhotog: brahym
0330PM - 0630PM

Jika ingin melihat gambar yang selanjutnya, sila click disini
Untuk harga service kami, sila click disini



BRAHYMphotog
016-6534335
: brahym@gmail.com : brahymk
http://shutteractive.fotopages.com


Wednesday, 24-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis pernikahan Hasani & Hasnah - Tumpat, Kelantan

Bakal pengantin tgh di make-up secara adhoc
Sampai 2 org jadi mak andam
mmm...dah siap pun..
View all 50 photos...

Pernikahan...
Majlis di adakan di rumah pengantin perempuan di Pengkalan Kubor Kelantan. Memang terasa debaran bakal pengantin lelaki ni..Alhamdulillah, sekali lafaz dan mereka telah sah menjadi suami isteri...


Detik paling mencemaskan

BRAHYMphotog
016-6534335
: brahym@gmail.com : brahymk
http://shutteractive.fotopages.com


Saturday, 20-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan...Marlina dan Hamdan..Keramat KL

jez an intro..
Nasib baik jumpa ni..kalau tak gerenti sesat..kui kui
Pre-shot untuk semua kuarga pengantin
View all 50 photos...

Raja Sehari..Marlina dan Hamdan..
Congrats diucapkan pada pasangan Marlina dan Hamdan..telah selamat diijabkabulkan dan tibalah hari mereka menjadi raja sehari dan juga sepasang suami isteri..Majlis telah diadakan dialamat berikut:-

No12, Jalan AU 5D/3, Lembah Keramat
54200 Kuala Lumpur

This job is actually under magicclickers [rafi.fotopages.com]. Dimana aku di assigned sebagai second photographer. Takut sesat punya pasal, pukul 830am dah bertolak. Berpandukan deria keenam yang aku ada..akhirnya jumpa gak rumah pengantin tanpa tersesat. Thanks rafii for the map given. Tiba jam 1000am...mak ai awal ler pulak rasa...takde org lagi. Nasib baik ada Abg Muhd Wahid [adik ipar kepada mak pengantin perempuan]...so rupanya dia pun ex-photographer gak..macam2 kamera dia tau..respectttt!!.. So..apa lg..layan sembang ler..heheh.. dia je byk cakap..aku diam jer sebab dia cuma cerita model2 kamera manual..Persandingan bermula jam 330pm atas sebab2 teknikal..anyway..semua berjalan lancar dan smooth..Bila tgk pengantin...rasa teruja skejap..hehehe memang secocok dan cam pinang kena belah dua..Tahniahhh!!....

1st Photog : ZZOUX http://zzoux.fotopages.com
2nd Photog : BRAHYM http://brahym.fotopages.com <---aku ler ni..kekekke

Untuk lebih banyak gambar, sila click disini.
Untuk harga service kami, sila click disini

Selamat Pengantin Baru dan moga kekal keanak cucu


BRAHYMphotog
016-6534335
: brahym@gmail.com : brahymk
http://shutteractive.fotopages.com


Sunday, 14-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Norliza Norjaid & Shaiful Bersanding

Majlis bermula dengan meriah...
Menanti ketibaan raja sehari..
Segak bergaya dan gagah orangnya..
View all 18 photos...
Persandingan raja sehari Norliza Norjaid & Shaiful .....
Akhirnya perempuan melayu terakhir di Kg Parit 9 Sg Besar ni melangsungkan perkahwinannya dengan jejaka idamannya...hehhehe...maklum ler wanita pujaan setiap remaja..terlihat semua wajah peminatnya suram hari ni. Dengar kata adiknya still available lg...kekkee..So hari ni 14/8 tamatlah zaman bujang bagi teruna dan dara ni. Ni adalah gambar yang sempat dicover. Almaklumler hari ni kena krumun dgn sedara-mara pengantin yang berebut2 nak ambik gamba..tahniah pada mereka berdua..

Untuk lebih banyak gambar, sila click disini.
Untuk harga service kami, sila click disini

Sang puteri gunung ledang

Putera maharaja kayangan



BRAHYMphotog
016-6534335
: brahym@gmail.com : brahymk
http://shutteractive.fotopages.com

Untuk harga service kami, sila click disini


Friday, 29-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Shutteractive wedding package...


Shutteractive wedding...specialize in malay wedding..Kami bersedia untuk menerima tempahan untuk mengambil gambar samaada gambar perkahwinan, pertunangan, harijadi, ulangtahun dan events. Within peninsular service only. We giving very competative package as we want everbody can afford for capturing their memories. We will make sure your satisfaction...we suggest your compare our price with our competitor.

The package below is customisable....
Flexi Package
Basic - Actual day/Hari persandingan
50 large size jpg [8R size] and 400++ pcs small jpg [4R size] digital negative (enhanced and PS processed)
1 CDR photo
3+ hours of shooting continuously
1 photographer
RM450/=
Only CD is given and printing only by request.

+RM200 - 2 photograpers and full coverage for both outdoor and indoor (without missing event)
+RM300 - Majlis akad nikah*
+RM300 - Malam berinai*
+RM300 - Outdoor potraiture*
+RM100 - every 1 Hour extra shooting
+RM400 - every 1 day shoting [4+ Hr]
+RM20 - 8R Sticky album
+RM10 - 1 8R Printout [8"X10"]
+RM40 - 50pcs 4R printout
+RM5 - Backup CD
*must include with the package.
*not inclusive of transportation charge.

Free - Online photo album untuk 50 pcs selected pics. We will upload your picture here as an online picture gallery.

Perkhidmatan kami menggunakan kamera DigitalSLR dan gambar akan diedit menggunakan photoshop CS dan Photoshop Element 3. Kami juga boleh membuat photo effect jika anda menginginkannya. Cara penggambaran ialah photojournalist style dan candid.

Deposit diperlukan. Tempahan awal (lebih sebulan) 60% deposit, tempahan segera (kurang dari sebulan dari tarikh berlangsung) 100% deposit.

Sila hubungi 016-6534335 [brahym] @ 013-6042404 [mknace] untuk tempahan!! bertindaklah sekarang... Tempahan bergantung kepada kekosongan.
email : brahym@gmail.com atau mknace@gmail.com


Please do not add comment below


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net